+3120-8225110

Met behulp van onze expertise in mond chirurgie en tandheelkundige technieken, willen wij graag (chronische-) snurkers en hun partners helpen om op een betaalbare manier te kunnen stoppen met snurken.

SleepPro en ons partnerbedrijf MEDiTAS Ltd, zijn betrokken met slaapdiagnostiek en behandeling van slaapstoornissen en snurkoplossingen sinds 1998. Wij ontwikkelden het SleepPro systeem. Dit is een betaalbaar en effectief middel voor de behandeling van (chronisch-) snurken.

contact sleeppro

SleepPro produkten zijn wereldwijd aanbevolen door slaapklinieken, ziekenhuizen, artsen en tandartsen. In Groot-Brittannië worden wij ook aanbevolen door veel particuliere ziekenhuizen met speciale behandelingsprogramma’s voor slaapgeneeskunde en snurken – inclusief Harley Street en twee van de meest belangrijke ‘centres of excellence’ in slaapgeneeskunde.

Hoewel wij SleepPro apparaten in Groot-Brittannië vervaardigen, hebben wij distributiecentra over heel Europa, Australië en USA. Normaal gesproken hebben wij meer dan 1.000 mondstukken op voorraad. Dit betekent dat wij zeer snel kunnen leveren, zonder forse internationale verzendkosten.

sleeppro standardsleeppro custom