+3120-8225110

Claudia Greveling – SleepPro standaard

Na vele klachten van mijn partner over mijn gesnurk ben ik op zoek gegaan naar een goede oplossing.

Allereerst heb ik de SleepPro Standaard besteld. Deze gaf vrijwel meteen goed resultaat maar helaas bleef deze niet altijd even goed in mijn mond zitten. Om deze reden heb ik de SleepPro op maat besteld, en hier ben ik echt enorm enthousiast over! Het mondstuk is erg comfortabel, blijft ’s nachts goed in mijn mond en werkt uitstekend tegen het snurken. Mijn partner heeft geen last meer van mij en kan eindelijk de hele nacht goed doorslapen. Ook zelf merk ik weinig van het mondstuk dus mijn eigen nachtrust heeft er ook absoluut niet onder te lijden. Dit is echt een aanrader om van uw gesnurk af te komen!!

Dhr. J. Waegemans, Den Haag

Ik snurk al geruime tijd: beetje overgewicht, wat ouder geworden en helaas af en toe een glaasje wijn. Gevolg: ofwel apart slapen ofwel oplossen: afvallen. Dat laatste is niet gemakkelijk dus ging ik op het web op zoek naar oplossingen. Bij de apotheker kocht ik een neusspray van een gekende pharma keten: werkte van geen meter. Dan kocht ik neusklevers: om de neus s’ nacht open te laten: werkte een klein beetje.

Vervolgens op zoek naar andere oplossingen. Ik ontdekte de zogenaamde repositieapparaten: door de tong ofwel vast te zetten of de mond en keelholte vrij te houden. De ene was erg duur en klemde als het ware je tong vast tegen de onderkaak. De gedachte alleen al. Maar Sleeppro standaard bood een eenvoudige oplossing: een beugel die je zelf kon aanpassen en helemaal niet duur. Ik bestelde en kon vrij vlot de beugel met de bijgeleverde gebruisaanwijzing aanpassen: hij paste prima. Dan getest: en het werkte prima! Grote verrassing bij de echtgenote: het snurken was volledig weg, als bij toverslag. Het apparaat deed zijn werk. Wel even wennen, tenslotte slaap je met een beugel in je mond. Ook je tanden passen zich aan, maar na enkele dagen is alles erg normaal, je vergeet gewoon de beugel. De Speeppro standaard is erg zacht en soepel in je mond. Af en toe lig ik op mijn rug en dan durft de beugel wel eens loszitten. Daarom overweeg ik de Sleeppro op maat te bestellen: die zit op je gebit gegoten en komt nooit los, precies omdat deze zo nauwkeurig aansluit. Een aanader dus!

Een grote sympathisant (!!!), mvg en succes, Dhr. J. Waegemans, Den Haag

Peter V. uit Maarssen

Naast vele goede eigenschappen van mij vader, heb ik ook zijn snurken overgenomen. Hij heeft stad en land afgereisd om een oplossing voor dit probleem te vinden, maar helaas zonder resultaat. Ik had mij al bijna met dit lot verzoend tot ik SLEEPPRO tegenkwam. Voor dit relatief lage bedrag wilde ik de gok wel wagen. Ik was echter iets te enthousiast met het op maat maken. De eerste nacht heb ik niet gesnurkt, maar werd ik wakker met een flinke pijn in mijn kaken. Gelukkig was met een kom warm water de stand van de SLEEPRO eenvoudig aan te passen. Na een week twijfelde ik of ik de OP MAAT wel zou bestellen. De SLEEPPRO beviel zo goed dat er mij geen ruimte voor verbetering leek. Uit nieuwsgierigheid toch besteld en geen moment spijt van gehad. Bij de OP MAAT merk je helemaal niet meer dat je iets in je mond hebt en het gesnurk is volledig verdwenen. Het “bijten” voor de pasvorm en het retourneren van het model gaat heel eenvoudig. Ik ben heel tevreden over dit “kleine wondertje”. Over de levensduur van het materiaal kan ik nog niet oordelen, maar deze snurkloze weken was de aanschaf al meer dan waard.

Martine den Ouden

Mijn ervaring:

Mijn man kwam op een avond thuis, met een tip van zijn neef, die had Sleep Pro ontdekt, het zou echt iets voor mij zijn, want ik snurkte (helaas) flink, in welke houding ik ook lig.

Ik heb toen eerst de Sleep Pro standaard besteld, die kwam heel snel en heb hem direct op maat gemaakt.

En natuurlijk toen ik ging slapen in gedaan, je gelooft het bijna niet, maar ik snurkte die nacht niet en de nachten daarna ook niet meer.
En ik merkte direct dat ik veel fitter wakker werd, meestal had ik wat hoofdpijn bij het opstaan wat na een uur ongeveer verdween.
Ik had helaas wel pijn in mijn kaken en gezichtsspieren, iom Sleep Pro opnieuw gehapt en mijn onderkaak iets minder naar voren gedaan.

Nadat ik dit een paar weken geprobeerd had (ik wilde zeker weten, dat ik nu de juiste kaak stand had gevonden) wilde ik de Sleep Pro op maat, omdat die iets kleiner en dunner is.

Er kwam een zakje met spullen om de mal te maken waar de Sleep Pro op maat van gemaakt wordt, helaas mislukte dit de 1e keer, doordat ik een draadje achter mijn tanden had.

Maar zonder moeite kreeg ik een nieuw pakketje en de 2e keer lukte het wel.

Dit opgestuurd en nu gebruik ik dus al een aantal maanden de Sleep Pro op maat.

Ik heb aan de orthodontist van mijn dochter gevraagd of dit kwaad kon voor mijn kaakkopjes (omdat ik daar vroeger last van had) en in het begin van het gebruik van de Sleep Pro ook, maar hij zei, dat dit een prima oplossing is tegen snurken en dat het geen kwaad kan voor tanden en kaken. Enne, mijn man is heel blij!!! En ik dus ook!

Francis Inghels – SleepPro standaard

Hoi allen, ik ben sinds een half jaar een sleeppro 1 gebruiker.
Via mijn werk en later door een KNO arts heb ik een slaaponderzoek laten uitvoeren.
Dit slaaponderzoek was om te annalyseren of ik geen slaapapneu had, dit bleek niet het geval.
Maar wel bleek dat ik ongeveer 200 snurkbewegingen per nacht maak.
Niets heeft mij hier vanaf kunnen helpen, ik heb alle mogelijke antie-snurk sprayen geprobeerd. Met neusstrips en neusspay, maar deze helpen allen niet. Zelf heb ik er geen last van, maar mijn partner kan hierdoor niet slapen. En vaak ging ik dan op een andere kamer slapen.
Door het gebruik van de sleeppro 1 was het weer mogelijk om samen te blijven slapen zonder snurken.
Het goede resultaat heeft mij overtuigd om de sleeppro 2 aan te schaffen. Hiervoor maak je thuis een afdruk van je tanden, waarna een bitje op maat gemaakt zal worden. Het voordeel is dat deze comfortabeler zal zitten dan de sleeppro 1, maar vele malen goedkoper dan een op maat gemaakt bitje door een tandarts of kaak chirug.

Robert Marchetti – SleepPro standaard

Ik ben een persoon die niet gemakkelijk over mijn gevoelens praat. Ik ben gescheiden en ik heb twee kinderen die geregeld bij mij verblijven. Mijn zeer jonge dochter weigert samen met mij in één kamer te slapen, vanwege mijn snurken. Uiteindelijk wilde mijn zoon om dezelfde reden ook niet meer bij mij slapen. Ik heb allerlei produkten geprobeerd zoals pleisters, sprays, alles- maar niets had het gewenste effect. Mijn dochter weigerde alsmaar om bij mij te logeren. Uiteindelijk lag het probleem bij mij, dat zij niet wilde logeren, vanwege mijn gesnurk. Dat deed mij veel pijn. Toen ik voor de eerste keer de sleepPro standaard ging gebruiken, heb ik mijn zoon gevraagd bij mij te logeren om te zien of het gebruik van de SleepPro verschil maakte. In de ochtend zei hij ‘je hebt niet gesnurkt’. Nu zegt mijn dochter “Papa, wil graag komen logeren, nu u niet meer snurkt!”
Ik kan niet in goed onder woorden brengen hoe mijn leven in positieve zin is veranderd, door het gebruik van de SleepPro. Ik ben SleepPro zeer dankbaar!

Jon & Jolanta Doody – SleepPro standaard

Ik kocht een paar maanden terug de SleepPro standaard, maar om één of andere reden lukte het mij deze niet goed passend te maken. Vervolgens heb ik een maand op de bank geslapen. Ik heb het uiteindelijk toch nog opnieuw geprobeerd en het lukte het mondstuk in te krijgen. Met enige angst ging ik naar bed. Het mondstuk was toch niet oncomfortabel, als dat het leek. Ik viel vrij snel in slaap. En u raadt het al, het werkte FANTASTISCH!!! Mijn vrouw zei dat ze niets meer heeft gehoord en heeft de hele nacht opgelet! Het mondstuk bleef de gehele nacht in mijn mond. Ik heb geslapen als een os. Vanuit het diepste van mijn hart wil ik u bedanken. Het is werkelijk een fantastisch revolutionair produkt. Ik kan het produkt echt aan iedereen aanbevelen. Nogmaals, heel hartelijk bedankt.

Gemma Procter-SleepPro aangepast (op maat gemaakt)

Ik ben erg blij met de aangepaste SleepPro custom. Ik slaap nog lekkerder, dan ik ooit te voren heb gedaan, met de kook-en-bijt alternatief, die ik eerder ook gebruikt heb. Ik heb geconstateerd dat dit mondstuk de hele nacht, zonder uitzondering, op zijn plaats blijft en ik ben zeer tevreden over het gat aan de voorzijde, waarmee ik ook gemakkelijk kan ademhalen, zelfs wanneer ik verkouden ben. Het proces om een juiste afdruk te maken van mijn gebit, wat ik thuis gemakkelijk kon doen, was eenvoudig te doen. Ik maakte mij daar vooraf zorgen over, maar de instructies waren zo duidelijk, dat het niet verkeerd kon gaan en het zelfs mij lukte!

Ray Oakley – SleepPro aangepast

Mijn aangepaste SleepPro en het heeft een perfecte pasvorm. Hartelijk dank daarvoor. Het was heel eenvoudig een afdruk te maken van mijn gebit en de instructies waren eenvoudig. Het resultaat van het eindprodukt is geweldig en ik ben zeer onder de indruk daarvan. Het gebruik heeft mijn slaapkwaliteit sterk verbeterd. Ik niet snurk niet meer, tandenknarsen kan niet meer waardoor mijn tanden niet meer onnodig slijten en ook bijten op mijn wang en tong kan niet meer. Ik voel mij bovendien veel beter en meer uitgerust de volgende ochtend.

Jacky Davis – SleepPro standaard

Wat een geweldige service. Ik wens u heel veel succes met de verkoop van dit geweldige produkt!

Maggie Pilcher – SleepPro aangepast

Ik ben erg blij met mijn SleepPro. Ik ben niet alleen gestopt met snurken (mijn man blij), maar ik slaap ook veel beter dan dat ik ooit heb gedaan. Mijn tanden zijn met de op maat gemaakte mondstuk niet meer overgevoelig. Ik bijt niet meer op mijn wangen en slijtage van mijn tanden door tandenknarsen behoort tot het verleden.

Garry Marlton – SleepPro standaard

Ik wil u hartelijk bedanken met zo een eenvoudig en zeer effectief produkt (SleepPro standaard). Ik heb twee operaties ondergaan en ik was onderweg om opnieuw mijn relatie te verliezen, vanwege mijn extreme snurken.

Ann Nutkins – SleepPro standaard

Het is gewoon een wonder dat mijn snurken is gestopt! Ik ben zeer onder de indruk. Wat een prachtig produkt.

C D Wheatley – SleepPro standaard

Hartelijk bedankt voor de snelle levering van onze SleepPro. Mijn vrouw deed slechts een poging om het passend te maken en wij probeerden het die nacht meteen en ik kan zeggen, God dank voor mijn SleepPro! Dit apparaat is een wonder! Na bijna negen maanden uit apart te hebben geslapen, heb ik nu twee hele nachten ongestoorde nachtrust, in hetzelfde bed als mijn vrouw en ik kijk uit naar veel meer van die nachten. Dank u zo zeer…het is elke cent meer dan waard.

Mr David Gardiner – SleepPro standaard

Had net een geweldig resultaat van mijn eerste nacht met een SleepPro. Hartelijk dank.

Dr Sebastian Kraemer – SleepPro standaard

Mijn vrouw zegt dat het een “wonder” is. Ik wens jullie het allerbeste hiermee.